Tanssit

Tulevana kesänä 2023 Tirvalla tanssitaan taas! Musiikista vastaavat tanssibändien kärkinimet ja aitoa lavatanssien tunnelmaa pääsee kokemaan upeissa rantamaisemissa Väliväylän varrella. Tanssikansan viihtyvyydestä vastaa iloinen ja palveleva talkooporukkamme. 

Tanssien aikana Teitä palvelee kahvio, jossa runsaasti istumapaikkoja, makkaragrilli ja terassi anniskeluoikeuksin. Maksuvälineenä käteinen sekä korttimaksu. Alueella on nykyaikaiset WC-tilat sekä erillinen naistenhuone. Aivan lavan läheisyydessä olevilla hiekkapohjaisilla ja valaistuilla parkkialueilla on runsaasti tilaa pysäköidä sekä liikenteenohjaus tanssi-iltaisin. 

Tirvalla käy tanssimassa kaikenikäisiä, ja toivotammekin lämpimästi tervetulleeksi kaikki tansseista kiinnostuneet, niin ensikertalaiset kuin kokeneemmatkin tanssikävijät ikään katsomatta! Tulevana kesänä on mahdollista ottaa myös aivan ensiaskeleita tanssiharrastuksen maailmaan tanssinopettaja Heini Ahtiaisen opastuksella kolmena iltana ”tunti ennen tansseja” – teemalla. Mikäli tanssijalka ei vielä vipata, mutta live-musiikki, ihana kesäinen tunnelma ja kaunis miljöö innostavat, lavalle voi tulla viettämään iltaa muutenkin oman porukan kesken!

Kausikortti sisältää pääsyn kaikkiin kesän 2023 tansseihin lauantaisin ja sunnuntaisin. Voit ostaa sen tanssilavan lippupisteeltä käteisellä tai korttimaksulla. Edenred Virikkellä ja Epassilla maksuun löydät ohjeet alta:

Edenred Virike
voit maksaa kausikortin Edenred Virikkeen avulla verkossa tai sovelluksella.
Syötä palveluntarjoajan nimi – Tirvan lava -> syötä summa 100 € -> vahvista maksu
Kausikortti toimitetaan tanssilavan lippupisteelle, josta se voidaan noutaa henkilöllisyystodistusta vastaan. Kausikortti on henkilökohtainen.

Huom! Kausikortteja tai yksittäisiä tanssilippuja ei pysty ostamaan lippupisteeltä Epassilla.

Epassi
Voit maksaa kirjautumalla Epassin verkkosivuille osoitteessa www.epassi.fi ja valitsemalla verkkomaksut, jonka jälkeen
seuraa ohjeita. Kausikortti toimitetaan tanssilavan lippupisteelle, josta se voidaan noutaa henkilöllisyystodistusta vastaan. Kausikortti on henkilökohtainen.

Huom! Kausikortteja tai yksittäisiä tanssilippuja ei pysty ostamaan lippupisteeltä Edenred seteleillä.